Kaspersky Internet Security for Mac

Hovedprogramvinduet

14. februar 2022

ID 58162

Åpne hovedprogramvinduet

Hovedprogramvinduets formål

I hovedvinduet til Kaspersky Internet Security kan du se informasjon om beskyttelsesstatusen til datamaskinen din, Fil-Antivirus og Web-Antivirus, fremdrift for virusskanner og anbefalinger for hvordan du kan forbedre beskyttelsen til Mac-en din.

I hovedprogramvinduet kan du også gjøre følgende:

• Åpne vinduet Skann for å administrere skanneoppgaver.
  • Åpne vinduet Oppdater for å administrere oppdateringsoppgaver.
  • Åpne vinduet Lisenser for å administrere programnøkler.
  • Åpne Beskyttelsessenter.
  • Vise nyheter om Kaspersky Internet Security og beskyttelse mot trusler mot datamaskiner generelt.
  • Les anbefalinger om hvordan du kan forbedre sikkerheten til datamaskinen din.
  • Åpne vinduet Personvern for å redigere personverninnstillingene dine.
  • Åpne vinduet Kaspersky Safe Kids.
  • Logg på eller logg av My Kaspersky-kontoen din.

Kontrollene i hovedprogramvinduet

Hovedprogramvinduet har følgende kontroller:

• Beskyttelsesstatusindikator (i form av en datamaskin)
  • Store knapper nederst i vinduet
  • Små knapper i den nederste ruten i vinduet

Statusindikatoren angir gjeldende beskyttelsesstatus for datamaskinen:

• Grønn angir at beskyttelsen er optimal.
  • Gult og rødt advarer mot tilstedeværelse av forskjellige problemer knyttet til konfigurasjon eller operasjon av Kaspersky Internet Security.

I tillegg til beskyttelsesstatusindikatoren beskriver høyre panel i hovedprogramvinduet datamaskinens beskyttelsesstatus og viser de nyeste sikkerhetsproblemene og truslene som er rapportert av Beskyttelsessenter, i tillegg til de siste nyhetene og anbefalingene fra Kaspersky.

Du kan utføre følgende handlinger ved å klikke på knappene nederst i vinduet:

Åpne Skann-vinduet for å kjøre Hurtigskann, Fullstendig skann og Egendefinert skann.

Åpne Oppdater-vinduet for å oppdatere programdatabaser.

Åpne Personvern-vinduet for å tilpasse personverninnstillingene dine.

Åpne vinduet Kaspersky Safe Kids.

Åpne vinduet Nettkontroll.

Nettkontroll er kun tilgjengelig hvis du har aktivert programmet med en aktiveringskode for Kaspersky Small Office Security. Hvis du bytter aktiveringskode, vil Nettkontroll bli erstattet av Kaspersky Safe Kids (alle regioner unntatt Kina og Japan) eller Foreldrekontroll (Kina og Japan). Foreldrekontroll har samme funksjonalitet som Nettkontroll.

Du kan utføre følgende handlinger ved å klikke på knappene i panelet nederst i vinduet:

Logg på

Åpne vinduet der du kan logge på My Kaspersky.

<My Kaspersky-konto>

Åpne vinduet der du kan gå til My Kasperskys nettsted eller logge av My Kaspersky.

Åpne Lisenser-vinduet der du kan se informasjon om lisensen din eller abonnementet ditt.