Kaspersky Internet Security for Mac

Vinduet for programinnstillinger

14. februar 2022

ID 58163

Åpne vinduet for programinnstillinger i Kaspersky Internet Security

Vinduet med programinnstillinger inneholder følgende faner:

• Beskyttelse. Bruk denne fanen til å konfigurere innstillinger for Fil-Antivirus, Web-Antivirus, Sikre penger og Nettverkangrepsblokkering.
  • Skann. Bruk denne fanen til å angi innstillinger for virusskanneoppgaver.
  • Trusler. Bruk denne fanen for å velge kategorier av oppdagede objekter, konfigurere lagringsperioden for objekter i Karantene og konfigurere Klarert sone.
  • KSN. Bruk denne fanen for å bli med i eller forlate Kaspersky Security Network. Hvis du bruker Kaspersky Internet Security i EU, Storbritannia, USA eller Brasil, kan du også velge hvorvidt du vil oppgi informasjon som hjelper Kaspersky med å forbedre produktene sine.
  • Oppdater. Bruk denne fanen for å konfigurere oppdateringer av programdatabaser og -versjoner.
  • Personvern. Bruk denne fanen for å endre personvernpreferansene dine.
  • Nettlesere. Bruk denne fanen for å få Kaspersky Security-utvidelsen for nettleserne dine og konfigurere preferanser for nettleserutvidelser.
  • Informasjon. Bruk denne fanen for å konfigurere varsler og rapporter i Kaspersky Internet Security, aktivere og deaktivere logging av feilsøkingsinformasjon i sporingsfilen og konfigurere automatisk sending av feilrapporter til Kaspersky.

Ved å klikke på kan du blokkere brukere uten administratorrettigheter fra å endre innstillingene for Kaspersky Internet Security. Denne knappen finner du nederst i innstillingsvinduet. Du må angi administratorens brukernavn og passord for å gjøre det mulig å redigere innstillinger igjen.

åpner hjelpedelen for Kaspersky Internet Security, som beskriver det aktive programvinduet. Du kan også vise hjelpedelen for det aktive programvinduet ved å velge Åpne hjelpen for dette vinduet fra menyen Hjelp.