Kaspersky Internet Security for Mac

Aktivere Kaspersky Internet Security

14. februar 2022

ID 58751

Viktig: Før du aktiverer Kaspersky Internet Security, må du sørge for at datoen og klokkeslettet på datamaskinen stemmer med faktisk dato og klokkeslett.

Programmet aktiveres ved å legge til en lisensnøkkel i programmet.

Merk: Du må ha Internett-tilkobling for å aktivere programmet.

Aktivere prøveversjonen

Aktivere programmet med en aktiveringskode

Du kan aktivere Kaspersky Internet Security for Mac ved å bruke aktiveringskoder for følgende Kaspersky-programmer:

• Kaspersky Internet Security
  • Kaspersky Total Security
  • Kaspersky Small Office Security

Aktivere programmet med en aktiveringskode for andre Kaspersky-programmer

Følgende informasjon vises i vinduet Lisenser etter at du har aktivert programmet med aktiveringskoden:

• Status for abonnement eller lisensnøkkel
  • Lisensnøkkel
  • Antall datamaskiner du kan bruke programmet på med den gjeldende lisensen eller det gjeldende abonnementet
  • Lisensens utløpsdato og -klokkeslett
  • Antall dager til lisensen utløper

Du kan også aktivere Kaspersky Internet Security på My Kaspersky. Du kan lese hjelpedelen for My Kaspersky for å få mer informasjon om aktivering av Kaspersky-programmer på My Kaspersky.