Kaspersky Internet Security for Mac

Gjenopprette en fil som er slettet eller desinfisert av programmet

14. februar 2022

ID 58770

Viktig: Unngå å gjenopprette slettede og desinfiserte filer med mindre dette er helt kritisk, da disse filene kan utgjøre en sikkerhetstrussel for datamaskinen.

Noen ganger er det ikke mulig å lagre filintegriteten i løpet av desinfiseringsprosessen. Hvis en desinfisert fil inneholdt viktig informasjon som er helt eller delvis gjort utilgjengelig etter desinfiseringen, kan du forsøke å gjenopprette den opprinnelige filen fra sikkerhetskopien.

Gjenopprett en fil som er slettet eller endret av programmet under desinfisering

Filen gjenopprettes til dens opprinnelige plassering med sitt opprinnelig navn. Hvis det finnes en fil med samme navn i originalplasseringen (dette kan skje hvis du gjenoppretter en fil som ble kopiert før desinfiseringsforsøket), vil du se en advarsel om dette. Du kan gjenopprette filen til en annen plassering, eller endre filens navn.

Skann filen for virus umiddelbart etter at du har gjenopprettet den. Det kan hende at programmet med oppdaterte databaser desinfiserer filen uten at noen av dataene i filen går tapt.