Kaspersky Internet Security for Mac

Om abonnementet

14. februar 2022

ID 74860

Et Abonnement på Kaspersky Internet Security er en innkjøpsordre for programmet, som har bestemte parametere (utløpsdato, antall enheter som skal beskyttes). Du kan bestille et abonnement på Kaspersky Internet Security fra tjenesteleverandøren (for eksempel Internett-leverandøren). Du kan sette abonnementet på pause og gjenoppta det, fornye det automatisk eller avslutte abonnementet. Du kan administrere abonnementet i medlemsområdet på tjenesteleverandørens nettsted.

Et abonnement kan være begrenset (for eksempel for ett år) eller ubegrenset (uten utløpsdato). Du må fornye abonnementet manuelt hvis du vil at Kaspersky Internet Security skal fortsette å fungere etter utløpet av et begrenset abonnement. Et ubegrenset abonnement fornyes automatisk, så lenge du har betalt tjenesteleverandøren på forhånd.

Hvis du bruker programmet med en begrenset beskrivelse, kan du få en respittperiode for fornyelse av abonnementet etter at det utløper. Programmet vil fungere under respittperioden.

Tjenesteleverandører kan tilby to typer abonnementer for Kaspersky Internet Security:

• Abonnement på oppdateringer og beskyttelse
  • Abonnement på oppdateringer

Hvis du har kjøpt et abonnement på oppdateringer og beskyttelse, slutter Kaspersky Internet Security å beskytte datamaskinen din etter at abonnement utløper og respittperioden for abonnementet er utløpt.

Hvis du har kjøpt et abonnement på oppdateringer, vil Kaspersky Internet Security å kjøre med begrenset funksjonalitet etter at abonnement utløper og respittperioden for abonnementet er utløpt.

Følgende komponenter og funksjoner blir utilgjengelige etter at et abonnement på oppdateringer utløper:

• Nettverkangrepsblokkering
  • Beskyttelse av personvern
  • Oppdatering av programdatabasen
  • Kaspersky Security Network
  • Sikre penger
  • Nettkontroll
  • URL-veileder

Følgende komponenter og funksjoner fortsetter å fungere etter at et abonnement på oppdateringer utløper:

• Fil-Anti-Virus (ved bruk av programdatabasene som ble lastet ned før abonnementet utløp)
  • Web-Anti-Virus (ved bruk av programdatabasene som ble lastet ned før abonnementet utløp)
  • Skanneoppgaver (ved bruk av programdatabasene som ble lastet ned før abonnementet utløp)
  • Oppdatering av programversjonen
  • Virtuelt tastatur

Viktig: Kaspersky Internet Security sjekker alltid etter kritiske oppdageringer som kreves for å kjøre et program, uavhengig av lisenssstatusen (aktiv, utløpt eller fraværende).

Hvis du vil bruke Kaspersky Internet Security med et abonnement, må du ta i bruk aktiveringskoden du fikk av tjenesteleverandøren. I noen tilfeller kan aktiveringskoden brukes automatisk. Når du bruker programmet med et abonnement, kan du ikke bruke en annen aktiveringskode til å fornye abonnementet. Du kan bruke en annen aktiveringskode når abonnementet utløper, eller hvis du annullerer abonnementet. Hvis du vil avbryte abonnementet kan du kontakte tjenesteleverandøren du kjøpte Kaspersky Internet Security av.

Merk: En annen aktiveringskode kan kun brukes når .den aktive nøkkelen slettes.

Hvis du allerede bruker Kaspersky Internet Security med en gyldig lisense, men ønsker å bruke programmet med et abonnement i stedet, må du fjerne den aktive nøkkelen før du kan aktivere programmet med en abonnementnøkkel. Aktiveringskoden som tidligere ble brukt til å aktivere programmet på den aktuelle datamaskinen kan nå brukes på en annen datamaskin.

Merk: Tilgjengelige abonnementsalternativer kan variere avhengig av hver tjenesteleverandør. Enkelte tjenesteleverandører kan også velge å ikke tilby en respittperiode for fornyelse av lisenser.