Typer data som beskyttes av Kaspersky Password Manager

8. desember 2023

ID 156239

Du kan legge til flere typer oppføringer i Kaspersky Password Manager og organisere oppføringene ved å flytte dem til mapper.

Kontoer

Nettsteder / e-postkontoer og Programmer

En nettsted- eller program-konto er en kombinasjon av et brukernavn og et passord som kreves for å godkjenne en bruker på et nettsted eller i et program.

Kaspersky Password Manager lagrer følgende informasjon til oppføringer for nettsteder:

• Nettstedets navn. Bruk et meningsfylt nettstednavn, slik at du finner nettstedet raskt hvis du vil redigere eller logge på det.
  • Nettadresse. Kaspersky Password Manager bruker dette feltet til å gjenkjenne nettstedets påloggingsside og foreslå kontoer du kan bruke til å logge på.
  • Kontoer. Du kan lagre flere kontoer for et nettsted. Du kan for eksempel ha e-postadresser for jobb og for personlig bruk fra samme e-postleverandør.

For programmer lagrer Kaspersky Password Manager lagrer følgende informasjon i oppføringen:

• Programmets navn. Bruk et meningsfylt navn så du kan finne oppføringen du trenger raskt.
  • Kontoer. Du kan lagre flere kontoer for et program.

Kontoer for nettsteder og kontoer for programmer lagres separat for å gi deg rask tilgang.

Annet

Annet er en allsidig kontotype. I motsetning til kontoene Nettsted / e-post og Program, this har denne kontotypen bare feltene Brukernavn og Passord, og det er valgfritt å fylle inn Passord-feltet. Her kan du lagre hvilken som helst viktig kode eller passord, for eksempel Wi-Fi-passord eller dørkode.

Bankkort

Du kan legge til bankkortnumre, andre detaljer, PIN-koder og kortutstederens kontaktinformasjon i Kaspersky Password Manager.

Adresser

Du kan lagre adresser, navn, e-postadresser og telefonnumre i adresseoppføringer.

Dokumenter

Du kan lagre viktige dokumenter (for eksempel skannede pass/ID-er og PDF-filer) i Kaspersky Password Manager for å beskytte dem og ha dem lett tilgjengelige.

Notater

Du kan bruke notater til å lagre alle typer tekstinformasjon.

Notater krypteres og lagres akkurat som andre typer data.

Du kan bruke utklippstavlen til å kopiere og lime inn notattekst til et nettsted eller et program.