Hva som er nytt

8. desember 2023

ID 256490

Vis alt | Skjul alt

Den nyeste versjonen av programmet introduserer følgende nye funksjoner og forbedringer:

Nye funksjoner

• Lagt til alternativet for å fjerne kontoer fra hvelvet i Passordsjekk-delen.

Forbedringer

• Maksimal mulig gyldighetsperiode for et bankkort, som kan spesifiseres i programmet, er økt til 10 år.
  • Lagt til støtte for å erstatte og lese data fra webskjemafelt i Shadow DOM.

Rettelser

• Rettet problemer med retur fra fullskjermmodus. Mens du er i fullskjermmodus, kan du returnere vindusstørrelsen til den forrige tilstanden ved å trekke i programoverskriften.
  • Rettet flere problemer når du valgte flere poster mens du holdt nede shift-tasten.
  • Rettet problemer med skalering av programvinduet ved bruk av flere skjermer.
  • Andre mindre rettelser og forbedringer relatert til stabilitet, ytelse og brukergrensesnitt til programmet.

Utgivelseshistorikk

Versjon 2023.2

Versjon 2023.1

Versjon 2023.0

Versjon 10.3

Patch A for versjon 10.3

Versjon 10.2

Patch A for versjon 10.2

Versjon 10.1

Patch A for versjon 10.1

Versjon 10.0

Patch A for versjon 10.0

Versjon 9.2

Patch A-W for versjon 9.2