Om versjonstyper

8. desember 2023

ID 85697

Et abonnement er en rettighet til å bruke programmet, som gis under lisensavtalen for sluttbrukere.

Et abonnement gir deg følgende muligheter:

• Bruk av programmet på en eller flere enheter.
  • Få hjelp fra kundeservice.
  • Få oppdateringer.

Kaspersky Password Manager er tilgjengelig i to versjoner:

• Gratisversjon. Gratisversjonen av programmet distribueres gratis og kan brukes i ubegrenset tid. Hvis du bruker gratisversjonen av Kaspersky Password Manager, kan du legge til et begrenset antall oppføringer i hvelvet.
  • Utvidet versjon etter abonnement med eller uten automatisk fornyelse. Hvis du kjøper et abonnement på Kaspersky Password Manager, kan du legge til et ubegrenset antall oppføringer i hvelvet. Abonnementet på Kaspersky Password Manager er tidsbegrenset. Hvis du ikke har deaktivert automatisk fornyelse, fornyes det automatisk.