Overholdelse av Europeisk Unions lovgivningen (GDPR)

27. mars 2024

ID 171235

Kaspersky Password Manager overholder vilkårene i General Data Protection Regulation (GDPR) i alle regioner der programmet distribueres. Når du godtar lisensavtale for sluttbrukere og personvernerklæringen, bekrefter du at du har nådd den påkrevde alderen.

Ved å ta en beslutning om lisensavtale for sluttbrukere og personvernerklæringen, godtar du å gi Kaspersky følgende statistikk om avgjørelsen din:

• Program-ID
  • Programversjon
  • Enhets-ID
  • Anonymisert IP-adresse
  • Programmets installatør-ID
  • Versjon og ID for databehandlingsmeddelelser
  • Beslutningen din om databehandling (godta eller avslå)
  • Tidspunktet da du godtok eller avslo

I henhold til vilkårene i GDPR har du rett til å fjerne alle dine personlige data fra Kaspersky. Når du kontakter kundeservice for å fjerne personopplysninger, bør du oppgi datamaskinens unike ID.

Oppgi ID-er til brukerservice for å fjerne personopplysninger