Hvordan du får en nettsidekode

27. mars 2024

ID 200260

Når du har meldt inn et problem til spesialistene hos Kasperskys kundeservice, kan de kanskje be deg om en nettsidekode. Denne bruker vi til å lære programmet vårt å gjenkjenne nettskjemaer og for å forbedre den generelle ytelsen i programmet.

Etter at du har installert leserutvidelsen, kan du opprette en nettsidekode ved å bruke følgende skript:

(function(){var e=document.createEvent("Event");e.initEvent("kpm_getSiteMarkup",!0,!0);document.dispatchEvent(e)})();

Skriptet kan kjøres på konsollen til alle støttede nettlesere.