Hva som er nytt

27. mars 2024

ID 256490

Vis alt | Skjul alt

Den nyeste versjonen av programmet introduserer følgende nye funksjoner og forbedringer:

Nye funksjoner

• Kaspersky Password Manager viser nå nylig kompromitterte passord, og du kan sortere passordene dine etter datoen de ble kompromittert.
  • Nettleserutvidelsen kan nå brukes til å redigere eller opprette en oppføring.

Forbedringer

• Forbedret brukergrensesnittet i delen "Passordkontroll".

Rettelser

• Vi har fremskyndet operasjonene til nettleserutvidelser på nettsider med Shadow DOM.
  • Andre mindre rettelser og forbedringer relatert til stabilitet, ytelse og brukergrensesnitt til programmet.

Utgivelseshistorikk

Versjon 2024.0

Versjon 2023.2

Versjon 2023.1

Versjon 2023.0

Versjon 10.3

Patch A for versjon 10.3

Versjon 10.2

Patch A for versjon 10.2

Versjon 10.1

Patch A for versjon 10.1

Versjon 10.0

Patch A for versjon 10.0

Versjon 9.2

Patch A-W for versjon 9.2