Kaspersky VPN Secure Connectiоn for Windows

Trinn 3. Lagre programinnstillingene

15. januar 2024

ID 128330

I dette trinnet velger du alternativet Lagre driftsinnstillingene for programmet hvis du ønsker å lagre de tidligere konfigurerte programinnstillingene på enheten.

Hvis avkrysningsboksen er valgt:

• Følgende programinnstillinger lagres:
    • Regler for start av programmet ved oppstart av datamaskinen;
    • Innstillinger for aktivering av VPN;
    • VPN-innstillinger ved tilkobling til trådløse nettverk;
    • VPN-innstillinger for valgte trådløse nettverk;
    • VPN-innstillinger for nettstedskategorier og utvalgte nettsteder;
  • Følgende innstillinger lagres ikke:
    • Abonnementsinnstillinger;
    • My Kaspersky-tilkoblingsinnstillinger;

Hvis avkrysningsboksen ikke er merket av, lagres bare VPN-innstillingene for utvalgte nettsteder.

Klikk på Neste > for å fortsette med å fjerne programmet.