Kaspersky VPN Secure Connectiоn for Windows

Hvordan velge en annen protokoll for Kaspersky VPN

15. januar 2024

ID 236273

Hastigheten og tilgjengeligheten til Kaspersky VPN avhenger av regionen der du kobler til. Hvis du merker at hastigheten går ned eller at Kaspersky VPN ikke er tilgjengelig, kan du prøve å bruke en annen protokoll.

Slik velger du en annen protokoll for Kaspersky VPN:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Åpne hovedvinduet og klikk på Meny-knappen.
  3. Velg Innstillinger.
  4. Under Protokoll, velg:
    • Velg automatisk. Kaspersky VPN bruker den optimale protokollen for å etablere tilkoblingen.
    • Catapult Hydra. Kaspersky VPN bruker Catapult Hydra-protokollen for å opprette tilkoblingen. Catapult Hydra-protokollen er den raskeste, spesielt ved overføring av data over lange avstander. Det er også vanskelig å blokkere. Catapult Hydra-protokollen fungerer med AES 256-krypteringsalgoritmen.
    • WireGuard. Kaspersky VPN bruker WireGuard-protokollen for å etablere tilkoblingen. WireGuard-protokollen er en åpen kildekode-protokoll som viser gode dataoverføring hastigheter på lavspenningsenheter. WireGuard-protokollen bruker ChaCha20-Poly1305 data krypteringsalgoritmen.

Begrensninger for protokoll valg funksjonaliteten

• For å endre protokollen må du først slå av den sikre VPN-tilkoblingen.
  • Protokoll valg funksjonaliteten er bare tilgjengelig på Microsoft Windows 10 eller nyere.
  • Når du bruker WireGuard-protokollen, er ikke funksjonaliteten for delt Delt tunnelering og spill-funksjonalitet tilgjengelig. Hvis du vil bruke denne funksjonaliteten, velg en annen protokoll.
  • Når du bruker WireGuard-protokollen, sørg for at UDP-protokollen ikke er blokkert på enheten.