Kaspersky VPN Secure Connectiоn for Windows

Vise VPN-status

4. april 2024

ID 127005

For å vise VPN-status:

Åpne hovedvinduet.

Hovedvinduet i Kaspersky VPN Secure Connection kan vise følgende informasjon om status for en VPN-tilkobling:

• Kunne ikke koble til. Prøv å opprette en sikker tilkobling på nytt ved å klikke på knappen Klikk her for å aktivere VPN.
  • Tilkoblingen er sikret. Programmet beskytter personlige data som du sender til Internett.
  • Kobler til. Vent mens programmet oppretter en sikker tilkobling.
  • Daglig gratis grense på 200 MB er brukt opp. Du har overskredet trafikkgrensen i gratisversjonen av programmet. For å fortsette å bruke programmet må du enten vente i perioden som vises i hovedvinduet, eller bytte til den ubegrensede versjonen av programmet.