Kaspersky VPN Secure Connectiоn for Windows

Slik konfigurerer du privat nettlesing

4. april 2024

ID 270663

Noen nettsteder bruker sporingstjenester for å samle informasjon om din nettaktivitet. Denne informasjonen blir deretter analysert og brukt for å vise deg målrettede annonser. Den private surfing-komponenten er utformet for å forhindre innsamling av informasjon om din nettaktivitet.

For å aktivere funksjonen privat nettlesing må du slå av VPN.

Slik aktiverer du privat surfing hvis Kaspersky-programmet ikke er installert på datamaskinen din:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Åpne hovedvinduet og klikk på Meny-knappen.
  3. Velg InnstillingerPrivat surfing og sett bryteren til .
  4. For å sette opp funksjonen privat surfing, må du installere Kaspersky VPN Secure Connection sammen med Kaspersky-programmet.

Slik konfigurerer og aktiverer du privat surfing hvis Kaspersky-programmet er installert på datamaskinen din:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Åpne hovedvinduet og klikk på Meny-knappen.
  3. Velg InnstillingerPrivat surfing.
  4. Hvis Kaspersky-programmet er installert på datamaskinen, kan du aktivere og konfigurere Privat surfing komponent bare i grensesnittet til Kaspersky-programmet. I dette tilfellet er Innstillinger knappen er tilgjengelig i Privat surfing blokk.
  5. Ved å klikke på Innstillinger knappen vil åpne Innstillinger for Privat surfing delen i Kaspersky-programmet.
  6. Hvis komponenten er deaktivert, kan du aktivere den ved å sette bryteren øverst i vinduet til :
    • Kun innhente statistikk. Når dette alternativet er valgt, fungerer komponenten Privat nettlesing i gjenkjenningsmodus, slik at du kan se rapporter om oppdagede datainnsamlingsforsøk.
    • Blokker innsamling av data. Når dette alternativet er valgt, fungerer komponenten Privat nettlesing i blokkeringsmodus, og oppdager og blokkerer forsøk på å samle inn data. Informasjon om disse forsøkene skrives i en rapport.
      • Blokker sporing. Hvis boksen er valgt og blokkeringsmodus er aktivert når du besøker et nettsted, sender nettleseren HTTP-overskriften «Ikke spor» til nettstedet. Da tillates ikke sporing av aktivitetene dine.
      • Tillat innsamling av data på nettstedene til Kaspersky og deres partnere. Hvis avmerkingsboksen er valgt, tillater Kaspersky-programmet datainnsamling på nettsidene til Kaspersky og dets partnere.
      • Tillat innsamling av data på inkompatible nettsteder. Hvis avmerkingsboksen er merket, tillater Kaspersky-programmet datainnsamling på nettsteder som kan bli gjort ubrukelige som følge av at datainnsamlingen er blokkert.

For mer informasjon, se netthjelp for Kaspersky-programmet.