Slik inviterer du kolleger

4. april 2023

ID 175362

Du kan invitere alle kollegene dine via e-post rett fra kontoen din, slik at de kan bruke lisensen til å beskytte enhetene sine.

Slik inviterer du kollegene dine:

1. Gå til delen Lisenser.
  2. Pass på at du har lagt til informasjon om lisensen på kontoen din.
  3. Klikk på Beskytt en annen enhet-knappen.
  4. Velg Inviter kolleger.
  5. Skriv eller lim inn e-postadresser atskilt av et mellomrom, semikolon eller linjeskift.

Du kan spesifisere maks 50 e-postadresser om gangen.

6. Klikk på knappen Send.

Nedlastingslenker sendes til de angitte e-postadressene.

Etter at kollegene dine laster ned og installerer programmet fra invitasjonen vil programmene deres koble til kontoen din automatisk. Du kan administrere sikkerheten til enheter på kontoret ditt fra behandlingskonsollen. Kollegene dine vil ikke ha tilgang til kontoen din eller private data.