Hva som er nytt

15. januar 2024

ID 119653

Følgende nye funksjoner og forbedringer er innlemmet i Kaspersky Small Office Security:

• Alle varsler fra programmet har lenker til de tilsvarende hjelpeartikler.
  • Lagt til animasjonseffekter til skjoldbildet i hovedvinduet til programmet.
  • Forbedret startskjermen til installasjonsveiviseren.
  • Forbedret sikker surfing-komponenten: nå endres fargen på rammen når beskyttelseskomponentene slås av.
  • Pålogging til My Kaspersky med Google- eller Apple-konto støttes ikke lenger i Russland.

Funksjonalitet som ble fjernet i gjeldende og tidligere versjoner av programmet: