Se etter en nyere versjon av programmet

16. september 2019

ID 43544

Før installasjon sjekker installasjonsveiviseren oppdateringsserverne til Kaspersky for nyere versjoner av Kaspersky Total Security.

Hvis installasjonsveiviseren ikke finner nyere versjoner av programmet på oppdateringsserverne til Kaspersky, vil den installere gjeldende versjon.

Hvis veiviseren finner en nyere versjon av Kaspersky Total Security på oppdateringsserverne til Kaspersky, blir du bedt om å laste den ned og installere den på datamaskinen. Det anbefales at du installerer den nye versjonen av programmet, ettersom nyere versjoner inneholder flere forbedringer som gjør at du er sikret en mer pålitelig Datamaskinbeskyttelse din. Hvis du velger å ikke installere den nye versjonen, vil veiviseren automatisk installere den gjeldende versjonen av programmet. Hvis du velger å installere den nye versjonen av programmet, vil installasjonsveiviseren kopiere installasjonsfiler fra installasjonspakken til datamaskinen din og deretter installere den nye versjonen.