Notater om varemerker

16. september 2019

ID 72033

Registrerte varemerker og servicemerker tilhører sine respektive eiere.

Dropbox er et varemerke som tilhører Dropbox, Inc.

Google, Google Chrome, Google Talk, Chrome, YouTube, SPDY og Android er varemerker som tilhører Google, Inc.

ICQ er et varemerke og/eller servicemerke som eies av ICQ LLC.

Intel, Celeron og Atom er varemerker som tilhører Intel Corporation i USA og i andre land.

JABBER er et registrert varemerke og dens bruk er lisensiert via XMPP Standards Foundation.

Mail.Ru er et varemerke som tilhører Mail.ru LLC.

Microsoft, Bing, Windows, Windows Vista, Internet Explorer, Excel, Outlook og Skype er registrerte varemerker som tilhører Microsoft Corporation i USA og i andre land.

Mozilla, Thunderbird og Firefox er varemerker som tilhører Mozilla Foundation.

VMware er et varemerke som tilhører VMware, Inc. eller varemerke som tilhører VMware, Inc. registrert i USA eller i andre jurisdiksjoner.

IOS er et registrert varemerke for Cisco Systems, Inc. og/eller deres tilknyttede selskaper i USA og andre land.

mcOS er et varemerke som tilhører Apple Inc. og er registrert i USA og andre land.