Slik bruker du programinnstillingene på en annen datamaskin

16. september 2019

ID 82867

Etter å ha konfigurert produktet kan du bruke innstillingene i en kopi av Kaspersky Total Security installert på en annen datamaskin. Dermed vil programmet være konfigurert likt på begge datamaskinene.

Programinnstillingene lagres i en konfigurasjonsfil du kan flytte fra en datamaskin til en annen.

Innstillingene for Kaspersky Total Security kan flyttes fra en datamaskin til en annen med tre enkle trinn:

1. Lagre programinnstillingene i en konfigurasjonsfil.
  2. Overfør konfigurasjonsfilen til den andre datamaskinen (for eksempel via e-post eller ved hjelp av en flyttbar stasjon).
  3. Importer innstillingene fra konfigurasjonsfilen til programkopien som er installert på den andre datamaskinen.

Slik eksporterer du programinnstillinger

Slik importerer du programinnstillinger