Slik aktiverer du beskyttelse ved bruk av maskinvarevirtualisering

16. september 2019

ID 82967

Slik aktiverer du beskyttelse ved bruk av maskinvarevirtualisering:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på Settings 2019.png-knappen nederst i vinduet.

Vinduet Innstillinger åpnes.

3. Velg delen Ekstra til venstre i vinduet.
  4. Til høyre i delen Ekstra velger du underdelen Flere beskyttelses- og administrasjonsverktøy.

Vinduet Innstillinger for ekstra beskyttelsesverktøy åpnes.

5. Velg alternativet Bruk virtualisering av maskinvare hvis det er tilgjengelig. Denne avmerkingsboksen vises hvis programmet er installert på en 64-biters versjon av Windows 8, Windows 8.1 eller Windows 10.
  6. Velg alternativet Bruk avanserte funksjoner for virtualisering av maskinvare hvis du vil at virtualisering av maskinvare skal slås på når operativsystemet starter.

Hvis maskinvarevirtualisering er deaktivert på datamaskinen din, vil beskyttelse ved hjelp av maskinvarevirtualisering deaktiveres. Hvis du vil ha informasjon om hvordan du aktiverer maskinvarevirtualisering, klikker du på Finn ut mer i vinduet Flere beskyttelses- og administrasjonsverktøy.