Slik aktiverer du automatisk aktivering av utvidelsen for Kaspersky Protection

16. september 2019

ID 82971

Slik stiller du inn automatisk aktivering av utvidelsen Kaspersky Protection:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på Settings 2019.png-knappen nederst i vinduet.

Vinduet Innstillinger åpnes.

3. Velg delen Beskyttelse til venstre i vinduet.
  4. Velg delen Web-Antivirus til høyre i delen Beskyttelse.
  5. I vinduet Innstillinger for Web-Antivirus som åpnes, klikker du på koblingen Avanserte innstillinger for å åpne vinduet Avanserte innstillinger for Web-Antivirus.
  6. I delen Utvidelse for Kaspersky Protection merker du av for alternativet Automatisk aktivering av utvidelse for Kaspersky Protection i nettleseren.