Hvilken informasjon trenger en kundeservice ingeniør

28. mars 2024

ID 101730

Når du oppretter en forespørsel til kundeservice, vennligst oppgi følgende informasjon:

• Spesifiser alle trinnene som kreves for å gjenskape problemet.
  • Angi den eksakte feilmeldingen (du kan legge ved et øyeblikksbilde av feilen).
  • Beskriv trinnene som har blitt utført for å løse problemet (dersom du opprettet et emne om dette i Kaspersky-forumet, kan du legge ved en lenke til emnet).
  • Dersom problemet oppstår mens du bruker programmet på mobilenheten, kan du angi enhetsmodellen og fullversjonen av programvaren.