Slik kobler du et program fra kontoen din

28. mars 2024

ID 123279

Slik kobler du et program fra kontoen din:

1. Gå til delen Enheter.
  2. Klikk på den ønskede enheten.
  3. Åpne rullegardinlisten Installerte apper.
  4. Klikk på søppelbøtte (Slett) ikonet ved siden av søknaden av interesse.

Bekreft handlingen. Dette programmet er koblet fra kontoen din.

Du kan koble det frakoblede programmet til kontoen din igjen. Hvis bare ett program er installert på enheten, kobles også enheten fra kontoen din når programmet kobles fra.

Du kan ikke lenger behandle et program eksternt etter at det er koblet fra kontoen din. Når du kobler programmer fra kontoen din, påvirker det ikke operasjonen til programmer hvis tilkobling til My Kaspersky ikke er obligatorisk for disse programmene. Kjøpt abonnement for frakoblet program vil forbli aktivt i henhold til vilkårene i sluttbrukeravtalen, og informasjon om det vil være tilgjengelig på kontoen din.

Funksjonene til programmer som krever tilkobling til kontoen din på My Kaspersky, vil være utilgjengelige etter at programmet eller enheten er koblet fra.

Se også

Om enhetsbeskyttelse på My Kaspersky

Slik kobler du enheter til kontoen din