Slik begynner du å bruke delt beskyttelse

28. mars 2024

ID 134051

En eier av abonnementet kan sende deg en invitasjon til å dele beskyttelsen og fjernstyre sikkerheten til enhetene dine. Du kan bruke produktet under delt abonnement helt gratis. Abonnementseieren får ikke tilgang til private data som for eksempel bankkortdetaljer og passord.

Du må ha en konto på My Kaspersky for å bruke den delte beskyttelsen. Hvis du ikke har en konto, blir du automatisk bedt om å opprette en når du godtar invitasjonen.

Slik begynner du å bruke delt beskyttelse:

1. Åpne invitasjonen fra abonnementets eier.
  2. Klikk på knappen for å godta invitasjonen.
  3. Logg på My Kaspersky eller opprett en konto.
  4. Last ned og installer den delte beskyttelsen fra kontoen din.

Før du begynner å bruke delt beskyttelse, trenger vi samtykke fra deg til å behandle informasjon om enhetene dine i samsvar med erklæringen angående databehandling.

Se også

Slik laster du ned programmer du har kjøpt

Slik viser du informasjon om en bruker av delt abonnement