Om abonnementperiode som er startet automatisk

28. mars 2024

ID 136795

Abonnementperioden for et Kaspersky-program kan startes automatisk etter at programmet er installert på en enhet.

Abonnementperioden starter hvis følgende forhold er oppfylt:

• Abonnement er periode-og-enhetsbegrenset, eller ble kjøpt som en del av en pakke med flere enheter og en begrenset tidsperiode og begrenset antall enheter.
  • Informasjon om abonnementet legges til i kontoen din.
  • Abonnementet har ikke blitt brukt før.
  • Programmet ble installert fra en personlig installasjonspakke, som inneholdt informasjon om abonnementet.

Du vil bli varslet på portalen før du laster ned en personlig installasjonspakke av programmet som tillater at abonnementperioden kan startes automatisk fra kontoen din.