Slik avbryter du invitasjonen om å dele beskyttelsen

28. mars 2024

ID 143456

Du kan avbryte invitasjonen før brukeren aksepterer den. Du kan trekke tilbake abonnementet hvis brukeren allerede har akseptert invitasjonen.

Slik avbryter du invitasjonen:

1. Gå til delen Abonnementer.
  2. I abonnementpanelet for produktet, klikker du på Brukere-knappen.
  3. Klikk på knappen med navnet til brukeren du ønsker å avbryte invitasjonen til.

Et vindu med informasjon om brukeren åpnes.

4. Klikk på Annuller invitasjonen.

Bekreftelsesvinduet åpnes.

5. Bekreft operasjonen.

Invitasjonen er avbrutt. Brukeren vil ikke kunne bruke beskyttelsen under delt abonnement. Du kan sende invitasjonen om å dele beskyttelsen til brukeren på nytt.

Se også

Slik trekker du tilbake abonnementet fra en bruker