Slik begynner du å bruke den ubegrensede versjonen

28. mars 2024

ID 166835

For å begynne å bruke den ubegrensede versjonen må du kontrollere at følgende betingelser er oppfylt:

1. Du har koblet programmet til My Kaspersky.

I de fleste tilfeller vil programmet automatisk be om dine My Kaspersky-kontoopplysninger når du starter eller når du kjøper et abonnement. Hvis du hopper over dette trinnet når du setter opp programmet, kan du finne instruksjonene i programmets Hjelp.

2. Du har fullført abonnementsprosessen.

Du kan når som helst kjøpe et abonnement på vårt nettsted. Hvis du vil kjøpe et abonnement direkte fra programmet, kan du vanligvis gjøre dette ved å klikke på knappen Få mer. Se programmets Hjelp for detaljert informasjon om å abonnere direkte fra programmet.

3. Informasjon om abonnementet ditt legges til My Kaspersky-kontoen din.

Når du abonnerer fra mobilappbutikker, vil programmet be om en obligatorisk tilkobling til My Kaspersky for å registrere abonnementet ditt. Hvis du har kjøpt et abonnement fra vårt nettsted eller fra partnerne våre, og har mottatt aktiveringskoden din via e-post, må du kanskje legge til aktiveringskoden for My Kaspersky-kontoen manuelt. Bruk disse instruksjonene for å gjøre det.