Systemkrav

28. mars 2024

ID 173313

De følgende nettleserne støttes på My Kaspersky og gir deg alle funksjoner:

Skrivebord

• Mozilla Firefox (Windows)
  • Google Chrome (Windows)
  • Safari (macOS)
  • Yandex.Browser (Windows)
  • Microsoft Edge

Mobil

• Safari Mobile (iOS)
  • Standard Android-nettleser (Android)
  • Chrome (Android og iOS)

Vi anbefaler at du alltid bruker nyeste versjon av de støttede nettleserne. Du kan laste ned de nyeste versjonene fra de offisielle nettstedene:

Google Chrome Mozilla Firefox Safari

Noen nettlesere oppført ovenfor kan være utilgjengelige i din region på grunn av lokal lovgivning eller leverandør begrensninger. Hvis du bruker en nettleser som ikke er støttet, kan det hende du ikke får tilgang til alle funksjoner i My Kaspersky.