Om totrinnsverifisering via en godkjenningsapp

28. mars 2024

ID 182858

Du kan bruke egne godkjenningsapper for totrinnsverifisering for du logger deg inn. Engangskoder genereres lokalt på enheten din, og det er ikke nødvendig å være koblet til Internett eller mobilnettet.

Eksempler på godkjenningsapper

Android

iOS

Windows

macOS

Linux

Google Authenticator

Google Authenticator

Authy

Authy

Authy

Microsoft Authenticator

Microsoft Authenticator

Authy

Authy

Sett opp totrinnsverifisering med en godkjennings-app på en annen enhet enn mobiltelefonen din. Da vil du kunne logge på kontoen din og bruke Tyveribeskyttelse hvis du på noe tidspunkt mister eller blir frastjålet mobiltelefonen. Oppsett

Vi har kun testet de oppførte programmene for kompatibilitet med My Kaspersky, og disse programmene var gratis å bruke da vi testet dem. Noen av disse programmene fungerer kanskje ikke i din region på grunn av lokal lovgivning eller på grunn av leverandør begrensninger. Grensesnittene til programmer kan også være utilgjengelige på ditt foretrukne språk. Sjekk også disse programmenes personvernerklæringer og samsvar med personvernforordringen før du bruker dem. Kaspersky er på ingen måte sponset, godkjent av eller på noen måte tilknyttet noen av disse programmenes eiere. Denne listen er kun ment som informasjon, og skal ikke på noen måte tolkes eller oppfattes som noen slags garanti, verken uttrykkelig eller underforstått.

Se også

Slik setter du opp totrinnsverifisering

Slik setter du opp godkjenningsapper på flere enheter