Slik setter du opp godkjenningsapper på flere enheter

28. mars 2024

ID 183198

Slik setter du opp godkjenningsapper på flere enheter:

1. Last ned og installer godkjenningsapper på alle enhetene dine du ønsker å bruke med My Kaspersky.
  2. På My Kaspersky går du til Kontoinnstillinger → Sikkerhet → Autentiseringsapp.

Godkjenningsappens funksjoner er først tilgjengelige etter at du har konfigurert totrinnsverifisering via mobilnummeret ditt.

3. Klikk på knappen Sett opp.

En QR-kode og en hemmelig nøkkel er angitt. Hvis du har konfigurert totrinnsverifisering via en autentiseringsapp tidligere, slår du funksjonen av og på igjen for å få en ny QR-kode og hemmelig nøkkel. Du må bruke samme QR-kode eller hemmelig nøkkel på alle enheter.

4. Legg til My Kaspersky-kontoen din i godkjenningsappen ved å skanne QR-koden eller skrive inn den hemmelige nøkkelen.

Lagre QR-koden hvis du ønsker å konfigurere funksjonen på de andre enhetene dine senere, for eksempel ved å ta et bilde av eller kopiere den hemmelige nøkkelen til notatene dine.

5. Bekreft at sikkerhetskodene generert i appene er de samme på hver enhet.
  6. Send inn en sikkerhetskode generert av noen av appene dine.

Sikkerhetskoder endres hvert 30. sekund. Det kan hende du må vente på at det genereres en ny sikkerhetskode som er gyldig i appen.

Konfigureringen er fullført. Du kan bruke hvilken som helst av de konfigurerte enhetene dine til å logge på My Kaspersky.