Slik aktiverer og deaktiverer du Sikkert søk på YouTube

28. mars 2024

ID 183858

Denne funksjonen blokkerer upassende søkeresultater (resultater kategorisert som voksent innhold, alkohol, tobakk, narkotika, banning, obskøniteter, ekstremisme, rasisme) på YouTube.

Slik aktiverer eller deaktiverer du Sikkert søk på YouTube:

1. Gå til delen Barn.
  2. Velg profilen til barnet i den øverste delen av vinduet.
  3. Gå til underdelen Internett.
  4. Klikk på knappen Innstillinger.
  5. Kontroller at vekselbryteren Webaktivitetsovervåking er på. Hvis vekselbryteren er av, slår du den på.
  6. Bruk vekselbryteren Sikkert søk på YouTube til å aktivere eller deaktivere funksjonen.

Denne funksjonen er for øyeblikket kun tilgjengelig på Windows-enheter med Safe Kids 1.0.5.4096 og høyere, Android-enheter Kaspersky Safe Kids 1.33 og høyere, iOS-enheter med Kaspersky Safe Kids 1.48 og høyere.