Om pakke for delt beskyttelse

28. mars 2024

ID 228143

Kaspersky-produkt med pakke for delt beskyttelse lar eieren av abonnementet dele beskyttelsen med andre brukere og administrere sikkerheten deres eksternt.

Brukere som har godtatt invitasjonen om å dele beskyttelse, kan bruke programmene i pakken gratis.

Abonnementseieren kan styre sikkerheten på andre brukeres enheter fra eierens konto på My Kaspersky. Abonnementseieren kan for eksempel vise informasjon om enhetenes sikkerhetsstatus, starte en skann av enheter eksternt og fornye abonnementet. Sammendrag om sikkerheten til enheter med delt beskyttelse vises i delen Sammendrag.

Abonnementseieren har ikke tilgang til bankkortene eller andre private data fra brukere som eieren har delt abonnementet med. Abonnementseieren kan motta varsler hvis et barn bruker en av enhetene med delt abonnement, så man kan prøve Kaspersky Safe Kids-løsningen for beskyttelse av barn.