Om begrensninger på abonnement ved å bruke

28. mars 2024

ID 228828

Du kan ikke være i stand til Kaspersky-abonnementet ditt, eller appene fra abonnementet som deles med deg, hvis abonnementet er regionspesifikt og kontoen din er registrert i en bestemt region. Du kan for eksempel ikke bruke Kaspersky VPN Secure Connection hvis kontoen din er registrert i Kina. For mer informasjon, se Regionale begrensninger.

Hvis noen har delt et abonnement med deg, vil du se det i My Kaspersky-kontoen. Det er likevel ikke alltid du kan bruke alle appene og tjenestene som tilbys med dette abonnementet. Dette kan skyldes at eieren av dette abonnementet allerede har brukt de ledige plassene for enheter i det. Det kan også finnes begrensninger for Kaspersky VPN Secure Connection-tjenesten – den kan bare brukes med eierens konto, og kan ikke deles med andre kontoer.

Hvis du er eieren av abonnementet, og det ikke er mulig å laste ned VPN-appen, kan det hende at du har registrert VPN-tjenesten uten vilje til en annen konto tidligere. Du må gjerne kontakte kundeservice hvis du vil ha hjelp til å få den tilbake til kontoen din.