Slik slår du av automatisk fornyelse av abonnementet

28. mars 2024

ID 231328

Når automatisk fornyelse er slått på, fornyes abonnementet ditt automatisk hvis det er i ferd med å utløpe, slik at du forblir beskyttet. Du belastes et fornyelsesgebyr – vi gir deg en påminnelse via e-post om den kommende betalingen. Du velger selv om du vil bruke automatisk fornyelse eller betale manuelt når du først kjøper abonnementet.

Automatisk fornyelse kan bare administreres for aktive abonnementer.

Du kan kjøpe et abonnement ved å bruke My Kaspersky-konto eller bruke en av disse tjenesteleverandørene - Digital River, Nexway, 2Checkout eller Allsoft. Måten å slå av abonnementet automatisk fornyelse avhenger av nettstedets abonnement ble kjøpt på. Hvis det var My Kaspersky-konto, kan du slå av automatisk fornyelse når som helst i Abonnement delen som beskrevet nedenfor.

Hvis du kjøpte abonnement gjennom internettleverandøren din, kan du administrere abonnementet ditt i ISP-personlige skap eller ved å kontakte kundeservicen til din ISP.

Hvordan identifisere tjenesteleverandøren din

Digital River

Hvis tjenesteleverandøren din er Digital River, kan du slå av abonnement automatisk fornyelse fra kontoen din på tjenesteleverandør nettstedet, se denne instruksjonen for detaljer.

Nexway

Hvis tjenesteleverandøren din er Nexway, avhenger måten å slå av abonnement automatisk fornyelse av Kaspersky-program som du vil deaktivere automatisk fornyelse. For Kaspersky Basic, Standard, Plus, Premium eller Kaspersky Security Cloud, kan du bruke My Kaspersky-konto og slå av automatisk fornyelse på Abonnement delen som beskrevet nedenfor. For andre programmer bør du bruke Nexway-kontoen din, se denne instruksjonen for detaljer.

2Checkout

Hvis tjenesteleverandøren din er 2Checkout, kan du bruke denne instruksjonen for å slå av automatisk fornyelse.

Allsoft

Hvis tjenesteleverandøren din er Allsoft, kontakt Allsoft støtten for å slå av automatisk fornyelse.

My Kaspersky-konto

For å slå av automatisk fornyelse ved å bruke My Kaspersky-konto:

1. Gå til delen Abonnementer og velg abonnementet du vil ha.
  2. Klikk på Administrer abonnement for å åpne abonnementsmenyen.
  3. I abonnementsmenyen klikker du på Kanseller abonnement.

Et bekreftelsesskjema vil bli åpnet, med en liste over abonnementsfordeler for å minne deg på.

4. Hvis du er sikker på å avbryte abonnementet, klikker du Avbryt abonnementet for å bekrefte operasjonen. Eller klikk på Fortsett abonnementhvis du bestemte deg for å beholde automatisk fornyelse slått på.

Et bekreftelsesskjema vil bli åpnet som informerer deg om at automatisk fornyelse er slått av.

5. Klikk på Gå til abonnement for å gå tilbake til Abonnement -delen.

Automatisk fornyelse er nå slått av for abonnementet ditt. Når abonnementperioden utløpet, deaktiveres abonnementet ditt hvis ikke du betaler abonnementgebyret.

Hvordan slå av automatisk fornyelse for mobile enheter

Hvis du kjøpte abonnementet ditt for Kaspersky-mobilappen ved å bruke My Kaspersky-kontoen din, kan du slå av automatisk fornyelse i Abonnement -delen som beskrevet ovenfor. Hvis du kjøpte Kaspersky-mobilappen på Google Play eller Apple Store, kan du slå av automatisk fornyelse av abonnement ved å følge instruksjonene nedenfor.

Kaspersky-apper for Android er ikke tilgjengelig i Kina på grunn av lokal lovgivning, for mer informasjon se Regionale begrensninger.

Hvordan slå av automatisk fornyelse av abonnement på Android-enheter

Hvordan slå av automatisk fornyelse av abonnement på iOS-enheter

Slik slår du av automatisk fornyelse av abonnement på Huawei-enheter uten tilgang til Google Play

Hva gjør du hvis du ikke kunne avbryte automatisk fornyelse av abonnementet ditt

1. Kontakt oss eller våre samarbeidspartnere:
    • Hvis du har kjøpt aktiveringskode via Kaspersky-nettstedet eller ved å bruke My Kaspersky-kontoen din, kontakt Kundeservice.
    • Hvis du foretok kjøpet via en tjenesteleverandør, må du kontakte dem direkte.
  2. Gi følgende informasjon til kundeservice spesialisten (vennligst vær sikker på at du har den for hånden):
    • Beskrivelsen av problemet
    • Datoen for kjøp
    • Ditt fulle navn
    • E-postadressen du har brukt ved kjøpet
    • Bestillingsnummer fra e-postbekreftelsen