Hvordan fjerne abonnementet fra kontoen din

28. mars 2024

ID 247212

Du kan fjerne et eller annet abonnement fra My Kaspersky-kontoen din hvis du ikke lenger vil bruke det.

Vær oppmerksom på at når du fjerner et aktivt abonnement fra kontoen din, blir det faktisk ikke avbrutt. For å avbryte abonnementet ditt, må du slå av automatisk fornyelse av abonnementet. Selv om du ikke har slått det av, vil abonnementet bli fornyet på slutten av hver periode, og du vil bli belastet med abonnementsbetaling.

For å fjerne abonnementet fra kontoen:

1. Gå til delen Abonnementer og velg abonnementet du vil ha.
  2. Klikk på Administrere abonnementer.
  3. Klikk på Fjern fra kontoi abonnementsmenyen.

Informasjonsvinduet åpnes med varsel om hva som skjer når du fjerner abonnement. Les denne informasjonen nøye.

4. Klikk på Fjern for å bekrefte fjerning av abonnement.

Fjerningsprosessen vil bli initiert og en melding vil vises på skjermen som forteller at det kan ta litt tid å deaktivere beskyttelsen for alle enhetene dine.

Når fjerningsprosessen er over, vil ikke abonnementet lenger være tilgjengelig i My Kaspersky-kontoen din. En e-post vil bli sendt til deg med aktiveringskoden for å gjenopprette abonnementet ditt på et senere tidspunkt. Vi vil ikke registrere aktiveringskoden, så vennligst oppbevar den på en sikker måte.