Slik kobler du enheter til kontoen din

28. mars 2024

ID 95241

Hvis du vil koble en enhet til kontoen din på My Kaspersky, må du koble et Kaspersky-program installert på enheten til kontoen din. Du finner instruksjoner for Kaspersky-programmet nedenfor:

• Kaspersky Antivirus
  • Kaspersky Internet Security
  • Kaspersky Internet Security for Mac
  • Kaspersky Internet Security for Android

Kaspersky-apper for Android er ikke tilgjengelig i Kina på grunn av lokal lovgivning, for mer informasjon se Regionale begrensninger.

• Kaspersky Total Security
  • Hvis du bruker et annet Kaspersky-program, finner du informasjon om hvordan du kobler programmet til My Kaspersky i programmets Hjelp på Kaspersky Online Help. Koblingen for å koble en enhet til My Kaspersky kan for eksempel se slik ut:

Kobling til My Kaspersky

Tilkoblingskoblingen i hovedprogramvinduet

Slik kobler du til en enhet hvis du enda ikke har installert Kaspersky-programmet

Hvilke applikasjoner du kan koble til

Du kan ikke knytte mer enn 500 enheter til My Kaspersky-kontoen.

Se også

Slik aktiverer du programmet via My Kaspersky

Slik laster du ned programmer du har kjøpt

Om enhetsbeskyttelse på My Kaspersky