Slik endrer du e-postadressen

28. mars 2024

ID 95242

Du kan endre e-postadressen du bruker til å logge på og motta informative meldinger og nyhetsmeldinger.

Slik endrer du e-postadressen:

1. Klikk på koblingen med e-postadressen din øverst til høyre på siden.

En rullegardinliste åpnes.

2. Klikk på Kontoinnstillinger-knappen.

Det åpnes da et vindu der du kan redigere innstillingene for kontoen.

3. Gå til fanen E-postadresse.
  4. Skriv inn den nye e-postadressen.
  5. Skriv inn passordet for kontoen din.
  6. Klikk på Lagre.

En melding med en kobling for å bekrefte den nye e-postadressen sendes til den angitte e-postadressen.

7. Klikk på koblingen i meldingen.

Den nye e-postadressen bekreftes og vil heretter brukes for kontoen din.