Slik endrer du passordet ditt

28. mars 2024

ID 95243

Slik endrer du passordet:

1. Klikk på koblingen med e-postadressen din øverst til høyre på siden.

En rullegardinliste åpnes.

2. Klikk på Kontoinnstillinger-knappen.

Det åpnes da et vindu der du kan redigere innstillingene for kontoen.

3. Gå til fanen Passord.
  4. Skriv inn nytt passord.

Passordet må bestå av minst 8 tegn, som inkluderer minst ett tall, én stor og én liten bokstav og ingen mellomrom. Passordet må ikke være det samme som et du har brukt nylig. Se alle passordkravene.

5. Skriv inn det nye passordet på nytt.
  6. Klikk på Lagre.
  7. Bekreft endringen ved å angi det aktuelle passordet.

Det nye passordet er lagret.

En passordendring kan føre til tap av Kaspersky Safe Kids-data! For å lagre innstillingene og statistikken må du koble minst én av barnets enheter til Internett og logge på Kaspersky Safe Kids før du endrer passordet ditt.