Slik slår du passordutløp av eller på

28. mars 2024

ID 95244

Passordutløp gir ekstra sikkerhet for kontoen. Hvis passordutløp er aktivert, blir du bedt om å endre passordet automatisk etter 180 dager for å øke sikkerheten til kontoen din.

Slik slår du passordutløp av eller på:

1. Klikk på koblingen med e-postadressen din øverst til høyre på siden.

Rullegardinlisten åpnes.

2. Klikk på Kontoinnstillinger-knappen.

Det åpnes da et vindu der du kan redigere innstillingene for kontoen.

3. Gå til fanen Passord.
  4. Velg eller fjern valg av Automatisk forespørsel om endring av passord hver 180. dag for å slå passordutløp på eller av.
  5. Skriv inn passordet ditt og klikk på Fortsett.

Endringene lagres.