Slik redigerer du varslingsinnstillingene

28. mars 2024

ID 95262

Du kan redigere varslingsinnstillingene for følgende typer hendelser:

• hendelser knyttet til abonnementene som er lagt til i kontoen din
  • sikkerhetstrusler som er oppdaget på enhetene som er knyttet til kontoen din
  • barns aktiviteter, hvis du bruker Kaspersky Safe Kids
  • informasjonssikkerhetsnyheter
  • nye meldinger fra kundeservice

For Kaspersky Safe Kids-meldinger kan du velge enda en måte å motta meldingene på – via e-post eller via et program i foreldremodus.

Slik redigerer du varslingsinnstillingene:

1. Klikk på varselikonet (Varslinger) øverst til høyre på siden.

Meldingsvinduet åpnes

2. Klikk på tannhjulikonet (Varslingsinnstillinger) i den øvre delen av varslingsfeed vinduet.

Dette åpner et vindu der du kan redigere varslingsinnstillingene.

3. Under My Kaspersky aktiverer du avmerkingboksene for varslingstypene du vil motta i My Kaspersky.
  4. Hvis du bruker Kaspersky Safe Kids, bruker du vekslebryterne i delen Kaspersky Safe Kids til å slå metodene for levering av varslinger av og på.
  5. Merk av i boksene for typene varslinger du vil motta for Kaspersky Safe Kids.
  6. Klikk på Lagre.

Du mottar meldinger i samsvar med innstillingene dine.

Se også

Slik sletter du statistikken som brukes til å vege sikkerhetsnyheter