Slik oppdaterer du programdatabaser

28. mars 2024

ID 95348

Som standard sjekker Kasperskys programmer automatisk oppdateringsserverne til Kaspersky for å se etter nye oppdateringer hver dag og oppdaterer programdatabasene. Du kan når som helst oppdatere programdatabasene manuelt.

Du kan starte en oppdatering av programdatabaser på én behandlet enhet eller på alle behandlede enheter samtidig.

Du kan kjøre oppdatering av databaser eksternt for enheter som beskyttes av Kaspersky Total Security, Kaspersky Internet Security for Mac, Kaspersky Anti-Virus, Kaspersky Internet Security og Kaspersky Security Cloud.

Slik oppdaterer du programdatabaser:

1. Gå til delen Enheter.
  2. Klikk på den ønskede enheten.
  3. Klikk på Oppdater databaser-knappen.

En fremdriftsindikator (prosent av oppgaven som er fullført, og tid til oppgaven er ferdig) og en stopp-knapp vises under oppdateringen.

Slik oppdaterer du databasene på alle enheter samtidig