Om en konto på My Kaspersky

28. mars 2024

ID 95393

Du kan logge på My Kaspersky med en konto som du bruker med ulike ressurser og tjenester fra Kaspersky. For eksempel, hvis du allerede har opprettet kontoen din på en av Kasperskys portaler eller innenfor et hvilket som helst My Kaspersky-program, har du allerede en My Kaspersky-konto.

Hvis du ikke har en konto, kan du registrere deg nå.

Hvis kontoen din ikke har blitt brukt på 5 år, vil kontoen din og all informasjon knyttet til den bli slettet. Dette vil oppstå hvis du ikke har logget på My Kaspersky-konto eller til en av Kasperskys portaler innen den angitte perioden, eller hvis du ikke har kjørt Kaspersky-programmer koblet til My Kaspersky-konto på enhetene dine.