Om administrasjon av abonnement

28. mars 2024

ID 96075

For å administrere et abonnement eksternt, må du først legge inn informasjon om abonnementet på kontoen din. Du kan også koble til en enhet som er vert for Kaspersky-programmet som er aktivert under abonnementet.

Du kan finne abonnementinformasjon for programmet i programmets Hjelp, i Kaspersky Online Help.

Du kan muligens bare fornye og administrere abonnementer fra vårt nettsted, eller hvis det kjøpes fra en ekstern tjenesteleverandør, fra leverandørens nettsted. For slike abonnementer vises en lenke til den eksterne butikken. For mobil-apper er det i tillegg kanskje bare mulig å administrere abonnementer fra kontoen din i app-butikken.

Se også

Slik aktiverer du programmet via My Kaspersky

Slik kobler du enheter til kontoen din

Slik laster du ned programmer du har kjøpt