Slik setter du opp tilgang til nettstedskategorier

28. mars 2024

ID 96893

Slik setter du opp tilgang til nettstedskategorier:

1. Gå til delen Barn.
  2. Velg barnets profil.
  3. Gå til underdelen Internett.
  4. Klikk på knappen Innstillinger.
  5. Kontroller at vekselbryteren Webaktivitetsovervåking er på. Hvis vekselbryteren er av, slår du den på.
  6. Gå til delen Begrensninger for nettstedkategorier, og utfør en av de følgende handlingene for en nettsidekategori:
    • Hvis du vil gi barnet tilgang til nettstedene i den valgte kategorien, velger du Tillatt i rullegardinlisten til denne kategorien.
    • Hvis du vil at programmet skal vise en advarsel når barnet forsøker å besøke et nettsted i den valgte kategorien, velger du Obs i rullegardinlisten til denne kategorien. Barnet kan ignorere advarselen og åpne webområdet.
    • Hvis du vil nekte barnet tilgang til nettstedene i den valgte kategorien, velger du Forbudt i rullegardinlisten til denne kategorien.
  7. Klikk på Lagre.

De nye innstillingene brukes på barnets enheter hvis de kobles til Internett i løpet av et par minutter.

Funksjonen for overvåking av Internett-bruk har noen begrensninger på enheter med iOS 13.. Mer informasjon