Sette opp en tidsplan for enhetsbruk

28. mars 2024

ID 96908

Opprette en tidsplan for enhetsbruk:

1. Gå til delen Barn.
  2. Velg barnets profil.
  3. Gå til underdelen Enhetsbruk.
  4. Åpne fanen Innstillinger.
  5. Klikk på Innstillinger på panelet til den aktuelle enheten. Det kan være at du må slå på bryteren for funksjonen.
  6. Utfør én av følgende handlinger:
    • Hvis du vil se en advarsel når barnet ikke har lov til å bruke enheten, velger du Type overvåking i alternativet Vis advarsel.
    • Hvis du ønsker at appen skal blokkere enhetsbruk når barnet ikke har lov til å bruke enheten, velger du Blokker enheten.
    • Hvis du ønsker rapporter om enhetsbruken, velger du Kun statistikk.

iOS-enheter kan ikke blokkeres på grunn av begrensninger i operativsystemet.

7. Under Tidsplan klikker du på Redigere på ønsket dag.
  8. Angi tidspunkt for tillatt og ikke tillat bruk for den aktuelle dagen:
    • Bruk vekslebryteren Daglig grense og nedtrekksmenyen for å spesifisere hvor mange timer barnet har lov til å bruke enheten.
    • Bruk vekslebryteren Nedetid og lenken Legg til for å spesifisere tidsintervaller for når barnet ikke har lov til å bruke enheten.

Funksjonen for nedetid er tilgjengelig i Premium-versjonen. Det kan være at du må oppdatere barnets app til siste version.

9. Rediger andre ukedager.
  10. Klikk på Lagre.

Forespørsel om ekstra tid

Når den daglige grensen er overskredet eller den planlagte nedetiden starter, kan barnet be om ekstra tid via appen. Du vil motta en e-post eller et pushvarsel med forespørselen.

Når du tillater ekstra tid, kan barnet bruke tillagte timer på dagen for forespørselen, frem til midnatt. Den planlagte nedetiden vil bli ignorert av appen. Timene etter midnatt vil også bli ignorert. Forespørselen gjelder kun én gang, og endrer ikke den forhåndsdefinerte tidsplanen.

Se også

Slik redigerer du varslingsinnstillingene