Innlevering av data under lisensavtalen for sluttbrukere

27. mars 2023

ID 150825

Vis alt | Skjul alt

Ved å godta vilkårene i lisensavtalen for sluttbrukere, godtar du å oppgi informasjon til AO Kaspersky Lab gjennom den installerte programvaren, hvis rettigheter tilhører AO Kaspersky Lab, for å forbedre kvaliteten på sanntidsbeskyttelse og generere de mest hensiktsmessige informasjons- og annonseringstilbudene, rette feil knyttet til mekanismen for installasjon, fjerning og oppdatering av programvaren og for å gjøre rede for antall brukere.

Følgende data behandles under installasjon og bruk av Kaspersky Safe Kids 1.0.5.4638(c), 1.0.5.1360(d), 1.0.5.6123(e), 1.0.5.6390(f), 1.0.5.6821(g), 1.0.5.7353 (h), 1.0.5.8153(i), 1.0.5.8856(j), 1.0.5.9008(k), 1.0.5.9806(l), 1.0.5.10830(n), 1.0.5.11282(o), 1.0.5.11932(p), 1.0.5.12254(q) og 23.0.0.399:

• Informasjon om brukerens operativsystem (OS): Hvem som har laget operativsystemet; operativsystemets versjons- og byggnummer; operativsystemets oppdateringsnummer; operativsystemutgave og omfattende informasjon om operativsystemutgaven; operativsystemtype (server, arbeidsstasjon, domenekontroller); antall biter i operativsystemet, ytterligere informasjon om operativsystemet.
  • Informasjon om brukerens enhet: enhetstype (bærbar eller stasjonær datamaskin), plattformtype og enhetens maskinvareformat (virtuell maskinvareformat (virtuell maskin eller fysisk datamaskin).
  • Informasjon om programmet: program-ID, den fulle versjonen av programmet (større, mindre, versjon, oppdatering), programtype, programmets språkkode, program-IDen på My Kaspersky-portalen, programmets tilpasningskode, full versjon av programvaren, programvarens oppdaterings-ID, type installert programvare.
  • Informasjon om installasjonen: programmets build-ID, programvarens lokaliseringsspråk, forrige versjonsnummer, dato og klokkeslett for installasjon, navnet til Kaspersky-programmet installasjonen av Kaspersky Safe Kids ble startet i, bane til installasjonsmappen, installasjonstype (innledende installasjon eller oppdatering), installasjonens varighet i sekunder, hvorvidt installasjonen ble avbrutt manuelt, installasjons- og avinstallasjonsresultater (med eller uten feil), feilkode.
  • Dato og klokkeslett for første start.
  • Informasjon om første konfigurering: fullføringsstatus (fullført eller ikke), antall konfigureringstrinn brukeren har fullført, antall klikk på «Kjøp»-knappen.
  • Inforasjon om godtatte brukeravtaler: avtalens type og versjon, lisensavtale-ID; godkjenningsstatus (godkjent eller avslått), klokkeslettet da godkjenningsstatusen ble endret.
  • My Kaspersky-kontoens tilkoblingsstatus (koblet til eller ikke).
  • Informasjon om lisensen: lisensstatus, lisenstype, kilden lisensen ble kjøpt fra, abonnementstype, dato og klokkeslett for aktivering, versjon av det gjeldende programmet (gratis eller premium), antall bytter til premiumversjonen, antall bytter tilbake til gratisversjonen.
  • Informasjon om oppdatering av KSN-konfigurasjonen: gjeldende konfigurasjonsidentifikator, resultat av konfigurasjonsoppdatering (vellykket/mislykket), oppdateringsfeilkode.
  • Antall klikk på «Kjøp»-knappen i hovedprogramvinduet.
  • Informasjon om konfigurasjonsoppdateringen: oppdateringens status (vellykket eller mislykket), oppdateringsfeilkode.
  • Planlagt dataoverføringsfrekvens (daglig, ukentlig eller månedlig).
  • Programstatus da dataoverføring ble planlagt (kjører eller kjører ikke).
  • Dato og klokkeslett for planlagt dataoverføring.
  • Dato og klokkeslett for tidligere planlagt dataoverføring.
  • Dato og klokkeslett da data sist ble overført.
  • Informasjon om kvaliteten på oppdateringen av det installerte produktet: oppdater status for fullføring av oppgave; type feil som kan ha oppstått under en oppdatering; dato for feilen; undersystem som forårsaket feilen; navn på oppgaven eller modulen hvor feilen oppsto; feilkode; dato for siste oppdatering ble fullført.
  • Informasjon om feil: versjon av den installerte programvaren, tekst i feilmeldingen, OS-feilkode, http-forespørselsmetode, type token, godkjenningstoken i rettighetshaverens tjenester, token-TTL, bane til objektet som behandles, metode som brukes til autentisering i programvaren, full versjon av programvaren, informasjon om implementering av nettjenestens tilgangsbehandlingsprogram, type installert programvare, unik forespørsel-ID til rettighetshaverens tjenester, svarstatus for rettighetshaverens tjeneste, feilkode, linjenummeret til kildefilen i unntaksbehandleren, protokoll-ID, total varighet for behandling av forespørsel, type feil under protokollbehandling, feilkategoriens kode, DNS-adressen til nettjenesten som åpnes, ekstern port og IP-adresse for nettjenesten som åpnes, nettadressen som behandles, varighet av servertilgang.

Data behandlet under installasjon av Kaspersky Safe Kids 1.0.5.1360, 1.0.5.1360(a) og 1.0.5.4096(b)

Du kan finne hele listen over data oppgitt til Kaspersky i lisensavtalen for sluttbrukere, som kopieres til datamaskinen din etter installering av programmet.

Åpne lisensavtalen for sluttbrukere i Windows 7 eller Windows 10

Åpne lisensavtalen for sluttbrukere i Windows 8

Se versjonsnummeret for siste godtatte sluttbrukeravtale

Kaspersky beskytter all informasjon som mottas på denne måten som foreskrevet i lov og gjeldende regler for Kaspersky. Data overføres over en sikker kanal.