Oppgi informasjon for kundeservice

27. mars 2023

ID 151283

Vis alt | Skjul alt

For å kunne gi bedre støtte for problemer relatert til funksjonaliteten i programmet, kan det være at kundeservice ber deg om midlertidig å endre programinnstillingene for feilsøkingsformål. For å gjøre dette, kan du måtte gjøre følgende:

• Samle inn utvidet diagnostikkinformasjon.
  • Konfigurere individuelle komponenter i programmet ved å endre spesialinnstillinger som ikke er tilgjengelige via det standard grensesnittet.
  • Konfigurere lagring på nytt og sende innsamlet diagnostikkinformasjon.
  • Sette opp hindring av nettverkstrafikk og lagre nettverkstrafikk til en fil.

Endring av programinnstillinger på egenhånd på måter som ikke er beskrevet i Hjelp eller som ikke er anbefalt av kundeservice, kan føre til treghet og krasj i operativsystemet, omgåelse av programmets restriksjoner og skade på tilgjengeligheten og integriteten til den behandlede informasjonen.

Sporingsfiler

Sporing er en måte å registrere detaljert informasjon om programmets aktivitet. Kasperskys spesialister innen kundeservice bruker sporingsfiler til å feilsøke problemer. Du kan aktivere full hendelseslogging for å opprette sporingsfiler og sende dem til kundeservice manuelt hvis dette forespørres. Som standard er full hendelseslogging deaktivert i programmet. Noen av programhendelsene blir imidlertid registrert under programoppdateringen, men overføres ikke automatisk. Kundeservice kan trenge dem i visse tilfeller.

Du kan også aktivere eller deaktivere logging og automatisk overføring av operativsystemdata (dumpfiler) til Kaspersky-spesialister. De bruker oppgitt informasjon til å finne programfeil og fikse dem i etterfølgende oppdateringer. Du finner mer informasjon om formålet og strukturen for sporingsfiler og dumpfiler i delen Om innholdet i sporingsfiler og dumpfiler. Som standard er logging av operativsystemdata aktivert, men automatisk overføring av dem er deaktivert.

Loggfør programhendelser

Send operativsystemdata til kundeservice

Hvis du bekrefter at du ønsker å oppgi data til kundeservice, vil Kaspersky Safe Kids sende dumpfiler lagret på datamaskinen til Kaspersky.