Legg til datamaskintid etter forespørsel fra et barn

27. mars 2023

ID 151284

Barnet ditt kan be om ekstra datamaskintid i Kaspersky Safe Kids. Med denne funksjonen kan du endre Kaspersky Safe Kids-innstillingene eksternt etter behov.

Slik fungerer det

Noen få minutter før barnet når den daglige grensen for datamaskintid, gir Kaspersky Safe Kids en varsling til barnet om det kommende avbruddet. I programmets hovedvindu kan barnet klikke Be om mer tid for å be om ekstra datamaskintid. Forespørselen vises på My Kaspersky og på smarttelefonen eller nettbrettet ditt som har Kaspersky Safe Kids installert.

Du formidler avgjørelser din til barnet ved hjelp av Tillat- eller Avslå-knappen. Avgjørelsen din vises automatisk på barnets datamaskin.

Ukeplanen blir ikke endret.