Installeren over andere Kaspersky-programma's

9 november 2022

ID 137590

Het programma kan worden geïnstalleerd over de volgende Kaspersky-toepassingen:

• Kaspersky Free
  • Kaspersky Anti-Virus
  • Kaspersky Internet Security
  • Kaspersky Total Security
  • Kaspersky Security Cloud

Wanneer u het nieuwe programma installeert, worden de eerder geïnstalleerde Kaspersky Anti-Virus, Kaspersky Internet Security, Kaspersky Security Cloud, Kaspersky Total Security-programma's verwijderd. De licentie van een verwijderd programma kan worden gebruikt voor het nieuwe Kaspersky-programma. De instellingen van verwijderde programma's worden bewaard.

Wanneer u het nieuwe programma installeert, wordt het vorige Kaspersky Free-programma verwijderd. De instellingen van Kaspersky Free worden niet opgeslagen.

Wanneer u overschakelt van Kaspersky Total Security naar Kaspersky Standard, worden back-upkopieën van bestanden bewaard, maar niet weergegeven in deze programma's. U kunt back-ups van bestanden handmatig toevoegen aan Kaspersky Security Cloud. Wanneer u overschakelt van Kaspersky Total Security naar Kaspersky Plus, worden kopieën van bestanden automatisch bewaard en weergegeven.